Vodič za djecu i roditelje - kako postaviti privatnosti i sigurnost na društvenim mrežama Instagram, TikTok, YouTube i Facebook.
Brošura za roditelje „Intervju s roditeljima-odgovori koje je dobro znati“
Kako zaštititi dijete u svijetu interneta, mrežnih tehnologija i mobilnih telefona
FORMULAR UPISNICE I ISPISNICE IZ ŠKOLE
UPUTE ZA (RE)AKTIVACIJU APLIKACIJE MTOKEN
KAKO POČETI? - za razrednike
KAKO POČETI? - za nastavnike
e-Dnevnik - UPUTE ZA RAZREDNIKE I STRUČNO OSOBLJE
e-Dnevnik - UPUTE ZA NASTAVNIKE
OBRAZAC - JEDNODNEVNA IZVANUČIONIČNA NASTAVA
OBRAZAC - VIŠEDNEVNA IZVANUČIONIČNA NASTAVA
CITIRANJE U DIGITALNOM OKRUŽENJU
Jelovnik je podložan izmjenama tijekom školske godine, a u skladu s postojećim potrebama djece te savjetima kuhara/ica, učitelja/ ica i ravnatelja. Odluku o mogućim izmjenama donosi ravnatelj. Količine predviđene jelovnikom su okvirne i djeca imaju pravo, po potrebi, uzeti više od jedne porcije hrane. Škola također zadržava i pravo izmjene jelovnika u slučaju nemogućnosti osiguranja predviđenih namirnica.
PROTOKOL O POSTUPANJU U SLUČAJU NASILJA MEĐU DJECOM
DODATAK PRAVILNIKU O IZRICANJU PEDAGOŠKIH MJERA
PRAVILNIK O PEDAGOŠKIM MJERAMA
Zakon o odgoju i obrazovanju - pročišćeni tekst
PRAVILNIK - IZLETI _ INTERNO PROČIŠĆENI TEKST
PRAVILNIK O PROVEDBI POSTUPAKA JEDNOSTAVNE NABAVE U OSNOVNOJ ŠKOLI SPLIT 3
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2017. godinu (.pdf)
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2017. godinu (.csv)
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2020. godinu (.pdf)
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2021. godinu (.pdf)
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2022. godinu (.pdf)
FINANCIJSKI PLAN ZA 2021. I PROJEKCIJE ZA 2022. I 2023. GOD.
IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA-2014
PRAVILNIK O PROVEDBI POSTUPAKA JEDNOSTAVNE NABAVE U ŠKOLI
PROCEDURA PRAĆENJA I NAPLATE PRIHODA I PRIMITAKA OŠ „SPLIT 3“
PROCEDURA BLAGAJNIČKOG POSLOVANJA
PROCEDURA UPRAVLJANJA IMOVINOM
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA OŠ SPLIT 3
ODLUKA O IZMJENAMA PRAVILNIKA O RADU
PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O RADU
PROCEDURA STVARANJA UGOVORNIH OBVEZA
ODLUKA O IMENOVANJU RADNIKA ZA ZAŠTITU DOSTOJANSTVA
PRAVILNIK O POSTUPKU ZAPOŠLJAVANJA
PRAVILNIK O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O POSTUPKU ZAPOŠLJAVANJA
PRAVILNIK O RADU ŠKOLSKE KNJIŽNICE
PRAVILNIK O POSTUPKU UNUTARNJEG PRIJAVLJIVANJA NEPRAVILNOSTI
ELABORAT O INTERNOM SUSTAVU I PROVEDBI UZBUNJIVANJA, OBAVJEŠĆIVANJA I PRIJEMU PRIOPĆENJA
Zahvaljujući upornosti i radu Eko škole koju vodi Eko odbor, OŠ Split 3 je zadovoljila uvjete te je odabrana kako bi sudjelovala na svehrvatskoj smotri „Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje 2015.“ koja se održala u Stubičkim Toplicama 11.-12.listopada 2015.
Naš izložbeni štand s krušnim proizvodima i tradicionalnim receptima Splitsko-dalmatinske županije i grada Splita te ljekovitim biljem i ostalim pripravcima predstavila je Belinda Buzov, učiteljica vjeronauka sa svoje tri učenice, Majom Popović iz 4.a te Korinom Baradom i Cvitom Radić iz 6.a.
Kako bi što bolje zastupale našu školu, bilo je potrebno dobro su pripremiti u čemu su sudjelovali i drugi učenici i djelatnici. Tako je domar Ivan Kvesić izradio transparent na drvenom stalku, a učenice 8.b Valentina Marijanović, Lucija Kraljević, Stella Kuvačić i Lana Kokoškov su, uz pomoć učiteljice Belinde Buzov, osmislile i izradile transparent. Isto tako su pripremile plakat pod nazivom „Plodovi dalmatinskog sunca“ koji je slikovno naglasio neke od aktivnosti naše Eko škole.
Učiteljica Ljerka Šarin nam je pripremila proizvode koje tokom cijele godine radi njena sekcija školske zadruge „Tršlja“: maslinovo ulje, meleme, sapune, osvježivače prostora, vrisak.
No, to nije sve! Bilo je potrebno osmisliti i pripremiti prehrambene proizvode kojima ćemo se predstaviti. U tome su učiteljici Belindi Buzov te učenicama Maji Popović, Korini Baradi i Cviti Radić pomogle učiteljice Ivana Vučetić i Andrea Petrović Vidović, pa su se tako na štandu našli sljedeći proizvodi: raženi, kukuruzni i pšenični kruhovi, kruh s maslinama, soparnik, arancini, ušećereni bademi, bobići, mandulat, kolač s jabukama i bademima, torta od rogača, sušene smokve, džemovi i čajevi.
Slasna hrana se pojela, naš štand je pohvaljen, a učiteljica Belinda s učenicama se vratila umorna, ali puna lijepih dojmova.
Što je sve bilo izloženo u Stubičkim Toplicama možete pogledati u fotogaleriji.
Andrea Petrović Vidović